Přihlásit se do Intranetu ČD

 
 

Železničář / Skupina ČD / Do ČD-T zamířil Jan Vobora

Do ČD-T zamířil Jan Vobora

14.5.2020 – autor: REDAKCE

ČD - Telematika má od března nového obchodního ředitele. Stal se jím Jan Vobora, který má více než 20 let zkušeností s přímým i nepřímým prodejem IT řešení a telekomunikačních služeb, řízením obchodních procesů i s tvorbou obchodních strategií a uváděním ICT produktů na české a zahraniční trhy.

Do ČD-T zamířil Jan Vobora

Jako ředitel úseku Obchod a marketing bude zodpovědný za veškeré obchodní aktivity ČD - Telematiky, zejména pak rozvoj na poli telematických řešení a dalších zakázek v segmentu silniční dopravy nebo telekomunikačních služeb a IoT. Jan Vobora přšel do ČD – Telematiky z postu obchodního ředitele telekomunikační společnosti NOKIA ČR nabízející síťová a telekomunikační řešení. Zde se věnoval převážně oblasti dopravy, státní správy a energetiky. Vystudoval obor Vědecký informatik, další profesní vzdělání získával v průběhu svých četných zahraničních působností. Kromě plynulé angličtiny ovládá základy němčiny a ruštiny.


Průměrné hodnocení (2 hlasů): 4.5

Další články této rubriky

ČD začaly s výměnou první generace wi-fi routerůČD začaly s výměnou první generace wi-fi routerů

17.4.2024 - Cestující v dálkové dopravě a ve vybraných spojích Pražské integrované dopravy (PID) se mohou těšit na lepší fungování palubní wi-fi sítě. České dráhy uzavřely se svou dceřinou společnosti ČD - Telematika smlouvu na výměnu… »

Nový kalkulátor emisí pro zákazníky ČD CargoNový kalkulátor emisí pro zákazníky ČD Cargo

25.3.2024 - Ekologie, udržitelnost, dekarbonizace, to vše jsou pojmy, které v současné době rezonují celou společností, oblast dopravy nevyjímaje. Dceřiná firma Českých drah ČD Cargo je společensky odpovědná firma a otázce udržitelnosti… »

Posuzování interoperability železničního systémuPosuzování interoperability železničního systému

27.2.2024 - Posuzování interoperability železničního systému je nezbytnou součástí provozování železniční dopravy v Evropské unii. Výzkumný Ústav Železniční (VUZ) jakožto společnost specializovanou na poskytování odborných služeb se… »

 

Všechny články rubriky Skupina ČD

 
 
Filtr pro třídění článků
Datum od
Datum do
Železničář číslo
Rubrika